Protest în ziua Congresului PNL: ‘Cerem DEMISIA premierului Florin Cîţu și refacerea de urgenţă a coaliţiei de guvernare!’

September 23, 2021
285 Views

Protest în ziua Congresului PNL. Organizațiile civice Corupția Ucide, Inițiativa România, Rezistența, Geeks for Democracy și Insistăm au anunțat că sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 9.00, îi vor cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier.

„Cerem DEMISIA premierului Florin Cîţu și refacerea de urgenţă a coaliţiei de guvernare!

Florin Cîţu s-a dovedit a fi incapabil să conducă guvernul şi să menţină coaliţia de la guvernare pe care oamenii au învestit-o prin vot. PNL nu a fost ales să guverneze singur, ori misiunea acestuia este în mod evident concentrată pe distrugerea coaliţiei şi epurarea miniştrilor şi secretarilor de stat care nu-i servesc interesele personale.

În toate declaraţiile publice, actualul premier şi echipa lui insistă cu “”lupta împotriva inamicului nostru comun PSD”” şi îşi închipuie că revolta cetăţenilor este îndreptată către un nume de partid.

Se înșeală!

Revolta oamenilor este îndreptată către:

Oricine alege să ne fure banii din taxe şi impozite fără scrupule. Fie că metoda se numeşte “”Anghel Saligny””, PNDL 1, 2.. sau alte găselniţe de sifonat banul public. Oricine alege să ne mintă cu tupeu şi să calce în picioare încrederea şi promisiunile în baza cărora au fost învestiţi cu votul nostru; oricine alege să demită oamenii competenţi şi integri care servesc interesul public pentru a-şi numi în schimb prietenii, rudele şi membrii de partid în funcţii publice, pe criterii de loialitate şi obedienţă!

Prin acţiunile din ultimele săptămâni, premierul Florin Cîţu a demonstrat, fără echivoc, că e capabil de toate cele de mai sus exact ca Liviu Dragnea, doar pentru a pune mâna pe putere.

Îi cerem DEMISIA din toate funcţiile publice şi facem un apel către PNL:

Reformele promise nu au fost livrate! Justiţia independentă, transparenţa actului de guvernare şi implicit bunăstarea românilor întârzie să apară! Ce alegeţi? Încotro mergeţi?

Vă aşezaţi la masă cu PSD şi peste 3 ani intraţi (iar) în irelevanţă sau refaceţi coaliţia? Nu aţi fost mandataţi să guvernaţi singuri şi nici în formula USL!!

Dacă trădați încrederea oamenilor acum, vă asumaţi consecinţele!!!”, transmit organizatoriii protestului.

Leave A Comment