Oare ii platesc cei de la Untold pe actorii de la PUCK ? Doar cu bilet UNTOLD – 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 „𝐏𝐮𝐜𝐤” 𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐥𝐚 𝐔𝐍𝐓𝐎𝐋𝐃 care va fi pus în scenă în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”

September 2, 2021
500 Views
Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck”, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, vor susține vineri, 10 septembrie, de la ora 11.00 ⏳, un spectacol în cadrul ediției din acest an a festivalului UNTOLD.
👩‍🦰🐺Piesa de teatru „Scufița Roșie și lupul cel flămând”, după Frații Grimm, va fi pusă în scenă în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, în zona standului Consiliului Județean Cluj din cadrul festivalului.
👨‍👩‍👧‍👦 În această nouă versiune a poveștii, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier interactiv, centrat pe un singur actor care dă viață tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii, iar, pe alocuri, dialogurile sunt înlocuite cu muzică. Întreaga aventură e plină de surprize, de la începutul călătoriei Scufiței Roșii, până la final. 🎉
📌Adaptarea scenică, regia și interpretarea: Ion Iurcu.
📍📍Festivalul UNTOLD 2021 se va desfășura la Cluj-Napoca între 9 și 12 septembrie. 📍📍
Doar cei cu bilet UNTOLD vor putea urmarii piesa de teatru , restul , adica cei fara bilet cumparat de la UNTOLD ) NU.
In Parcul Central „Simion Bărnuțiu” , care va fi ingradit , se poate intra doar cu bilet UNTOLD.
Oare ii platesc cei de la Untold pe actorii de la PUCK ?

Leave A Comment