Consiliul Județean Cluj a finalizat reabilitarea, cu fonduri europene, a cantinei și a internatului Școlii Profesionale Speciale Samus

August 30, 2021
323 Views

          Consiliul Județean Cluj a finalizat și recepționat lucrările de construcții și instalații aferente proiectului european „Creșterea eficienței energetice a clădirilor cantină și internat din cadrul Liceului Tehnologic Special Samus”, instituție de învățământ aflată în subordinea forului administrativ județean.

Prin intermediul proiectului au fost executate, astfel, lucrări de refațadizare, reparații la învelitoare, realizarea unui acoperiș la terasă, precum și recompartimentări interioare, fiind amenajate, în acest sens, și grupuri sanitare accesibile persoanelor cu dizabilități.

Totodată, au fost efectuate lucrări de reabilitare termică, schimbare a pardoselii și a tâmplăriei la cele două corpuri de clădire, înlocuirea sistemului de iluminat cu unul cu un consum redus, respectiv instalarea unei centrale termice de ultimă generație.

            Valoarea totală a investiției este de 6.565.947 lei cu TVA.

            Reamintim în acest context faptul că, la nivelul unității școlare situată pe strada Ialomiței, nr. 17, din Cluj-Napoca, Consiliul Județean mai are în derulare un alt proiect, finanțat tot din bani europeni, care prevede creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare.

Leave A Comment