Miron Mitrea: Guvernul Cîțu e cel care înmormântează PNL-ul în acest moment

August 23, 2021
518 Views

Fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, a vorbit despre scăderea PNL-ului în sondajele de opinie și despre bătălia internă din cadrul partidului dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban.

 

„Vorbim despre aceste alegeri de parcă ar fi cel mai important eveniment politic din România. Nu este. Este o competiție firească. Cei doi candidați, atacându-se ei au reușit să bage PNL-ul cu oiștea în gard. Nimeni nu mai vorbește în această perioada decât de cine va fi președinte la PNL.
De câte ori iese Cîțu nu mai vorbește de ce nu e aprobat PNRR-ul, vorbește doar despre cât de rău e Orban și cât de bun e el. Faptul că PNL-ul a căzut la 20-22% poate să fie vină lui Cîțu. Am văzut sondajele și PNL-ul nu mai este nici măcar la 20%. A scăzut sub 20% vreo 2-3 puncte și asta spun toate sondajele serioase pentru partide, nu pentru public.
O guvernare care e prost văzută la nivelul țării. M-am uitat pe sondaje, Cîțu nu există. Eu nu cred că își pune cineva întrebarea dacă guvernul Cîțu e vinovat de căderea PNL-ului. De ce a ajuns atât de jos și de ce ritmul e atât de mare? Ritmul în care cade PNL-ul este foarte mare.

Când a fost numit Florin Citu am spus că orice partid care are guvernarea cade în sondaje, dar cu Florin Cîțu cade și mai mult.

Orice chestiune care pune sub semnul întrebării probitatea unui politician face probleme. Populația e sceptică, așteaptă asta. Guvernul Cîțu e cel care înmormântează PNL-ul în acest moment, Cîțu ca prim-ministru dă o viteză mai mare pe această pantă și lupta, modul în care s-au atacat.
Părerea mea e că dacă apare un al treilea candidat, vor avea probleme amândoi”, este de părere Miron Mitrea, conform realitatea.net.

Leave A Comment

%d bloggers like this: