Ilie Bolojan merge cu Ludovic Orban. Clujul merge cu Cîțu dar şi cu Orban

PNL Bihor, filială care se identifică cu liderul Ilie Bolojan, era una din filialele PNL care nu se pronunțase. Anunțul a fost făcut de Ionel Dancă, pe pagina personală de Facebook.

Potrivit sursei citate, moțiunea lui Orban intitulată „Forța Dreptei” a fost votată cu 73 de voturi din cele 75 exprimate.

„PNL Bihor a votat Forta Dreptei! Colegiul Director Judetean Bihor a aprobat astăzi moțiunea prezentată de președintele PNL Ludovic Orban. Moțiunea „PNL – Forța Dreptei” a obținut 73 de voturi pentru din 75 de voturi exprimate. Felicitări, pentru determinare și consecvență, președintelui Ilie Bolojan și colegilor din PNL Bihor!”, a transmis Dancă.

Orban vs. Cîțu la Congresul PNL

La Congresul PNL, pentru șefia partidului, vor candida premierul Florin Cîțu și actualul lider al partidului, Ludovic Orban, totodată și președintele Camerei Deputaților.

 

Congresul se va desfăşura în data de 25 septembrie la Bucureşti, pe parcursul unei singure zile. Desfăşurarea congresului va fi cu 5.000 de delegaţi, dintre care 493 sunt delegaţi de drept, restul sunt delegaţi aleşi după norma de reprezentare, conform statutului, au stabilit participanţii la Consiliul Naţional.

Preşedintele comisiei de organizare a Congresului va fi Theodor Stolojan, iar din comisie vor face parte câte patru reprezentanţi ai fiecăruia dintre candidaţi la preşedinţia partidului.

Clujul merge cu Cîțu dar şi cu Orban.

Boc  , Tişe şi echipa lor merg cu Cîțu

Oros şi echipa lui  merg cu Orban.

Leave A Comment

%d bloggers like this: