Ludovic Orban și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de președinte PNL. Lansarea moțiunii “PNL – Forța Dreptei”!

August 20, 2021
487 Views

Ludovic Orban și-a depus oficial candidatura, joi, pentru un nou mandat de președinte PNL.

Orban a venit la sediul central al PNL, pentru depunerea candidaturii, alături de susținătorii săi, între care foștii miniștri Violeta Alexandru, Adrian Oros, Ion Ștefan.

În moțiunea cu care candidează, Ludovic Orban le promite alegătorilor din PNL că va orienta partidul spre o doctrină liberală conservatoare, potrivit programului de candidat la șefia partidului. Orban promite și o descentralizare accelerată, care să ducă mai multă putere de decizie și mai multe resurse financiare în plan local.

După depunerea candidaturii, Ludovic Orban a subliniat că are ca obiectiv recâştigarea încrederii românilor în partid, să refacă prestigiul acestuia, să crească performanţa guvernamentală, să asigure coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul Executivului.

„Astăzi mi-am depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, pentru un nou mandat. Odată cu candidatura am depus programul politic, moţiunea care prezintă viziunea mea despre evoluţia PNL şi viziunea mea despre cum PNL urmează să dezvolte România. (…) Vreau să afirm din capul locului că, odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moţiunii pe care o susţin, am ca obiectiv să încep procesul de recâştigare a încrederii românilor în PNL. Am ca obiectiv să refac prestigiul PNL, am ca obiectiv să creştem performanţa guvernamentală, am ca obiectiv să asigurăm coeziunea în coaliţia de guvernare şi capacitatea de a pune în practică programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa românilor că îl vom realiza. Eu reprezint o certitudine pentru PNL”, a afirmat Orban

El a adăugat că aproape toţi membrii PNL îl cunosc şi ştiu cine este şi ce a făcut în cei peste 30 de ani de carieră. „Ştiu foarte bine că m-am luptat constant pentru promovarea ideilor liberale, m-am luptat constant pentru a împiedica punerea în practică a programelor retrograde ale formaţiunilor politice născute din fostul partid comunist, că m-am luptat sistematic pentru a contribui la o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi care să fie bazată pe valorile liberal-conservatoare”, a susţinut Ludovic Orban.

Leave A Comment

%d bloggers like this: