A cincea zi a turneului Winners Open WTA250 Mihaela Buzărnescu, în sferturile de finală.

August 6, 2021
269 Views

Victorie pentru Mihaela Buzărnescu în cea de-a cincea zi a turneului de tenis Winners Open WTA250 din Cluj, în meciul cu Lara Arruabarrena (6-3, 7-5). Ea s-a calificat în sferturile de finală și este singura jucătoare din România rămasă pe tabloul principal de simplu.

Mihaela Buzărnescu: Sunt fericită că am câștigat pentru că nu a fost ușor având în vedere condițiile meteo. Am simțit puțină presiune pentru că am rămas singura româncă din turneu. Acum există și mai multă presiune, dar o să fie bine, nu o să mă gândesc la asta, va fi fără presiune. Vă mulțumesc că ați venit să ne susțineți și sper să veniți și zilele următoare.

Pentru un loc în semifinale la Winners Open, Mihaela se va vedea cu Kristyna Pliskova, cea cu care a mai jucat doar o singură dată până acum. Irina Bara a pierdut în fața Kristinei Kucova după un meci epuizant de peste 3 ore.

 

Irina Bara: Îmi pare rău că nu am reușit să iau două-trei puncte ca să câștig meciul. Cred că asta a fost diferența, două-trei puncte, a fost foarte strâns. Am crezut până la ultima minge că pot să câștig, dar din păcate nu a fost așa. Sper ca data viitoare când ne întâlnim să o bat în două seturi și să nu mă întind atât de mult. A fost extrem de important să am fanii alături și îmi tare rău că i-am dezamăgit, că nu am reușit să aduc o victorie. Am simțit cât de mult și-au dorit și ei, la fel de mult ca mine, energia lor m-a ajutat tare mult, mai ales în momentele dificile. Întotdeauna e un sentiment special să joci acasă, să ai toată susținerea fanilor. Am avut familia lângă mine, ei nu vin niciodată la turnee cu mine, deci e un sentiment aparte și chiar mă simt foarte bine aici și speram să joc mai multe meciuri.

 

Fan înfocat al tenisului, primarul municipiului Emil Boc a venit să le susțină pe fetele noastre.

Irina Bara: M-am întâlnit cu domnul Boc și mi-a spus să nu fiu supărată, ceea ce e foarte greu. Cel puțin astăzi o să fiu supărată pentru că e foarte greu să pierzi acasă, e mai dureros decât în alte turnee. Pentru noi e minunat să avem susținerea oamenilor de aici și sper să avem cât mai multe turnee în România.

O altă jucătoare calificată în sferturile de finală este egipteanca Mayar Sherif, care a învins-o pe tânăra Alexandra Eala (6-2, 6-2), după ce acum două zile a ieșit învingătoare din meciul cu favorita nmărul 1 a turneului, Alize Cornet. În sferturile de finală, ea o va întâlni pe Kristina Kucova,

Leave A Comment

%d bloggers like this: