Întâlnire la Prefectură în vederea organizării procesiunii religioase ocazionată de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula

Prefectul județului Cluj,  Tasnádi István-Szilárd, alături de doamna subprefect Irina Munteanu, au condus , în prezența Înaltpreasfinției Sale Andrei Andreicuț , sedinta de lucru  vederea organizării procesiunii religioase ocazionată de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula. În cadrul ședinței  a fost prezent primarul comunei Fizeșu Gherlii, domnul Vasile Lup și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu.
➡️ Procesiunea va începe sâmbătă la ora 12:00 cu punctul de pornire de la Biserica Sfântul Nicolae din Municipiul Gherla și se va desfășura cu respectarea obligatorie a măsurilor de distanțare socială, purtarea măștii peste nas și gură și spălatul pe mâini ori de câte ori este nevoie. Persoanele care prezintă simptomatologie de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) nu este permis să participe.
➡️ Pe parcursul traseului vor fi amenajate puncte de furnizare a apei potabile și se are în vedere amenajarea unui centru temporar de vaccinare, iar forțele de ordine vor fi prezente în vederea menținerii ordinii și liniștii publice și a respectării măsurilor de distanțare socială.

Leave A Comment