Ioana Diaconu atac DUR la Klaus Iohannis

Lupta din PNL a atins cote inimaginabile. Suporterii lui Orban sunt dispuși să-l atace până și pe Klaus Iohannis.
O postare semnată de un membru PNL, Ioana Diaconu, un atac dur la Klaus Iohannis, este la ora actuală răspândită de suporterii lui Ludovic Orban. Surse din PNL spun că este o nouă strategie de campanie internă. Iată o parte din postarea distribuită în aceste momente pe grupurile PNL.
Ioana Diaconu, despre Klaus Iohannis:
“Indiferent ce vrei, noi meritam mai mult decat un trepadus ca Boc, pe nume Citu acum, care face umbra prin Palatul Victoria. Si ce mai vrei? Sef la Consiliul Europei! Mai vrei si altceva? Spune! Sa se teama Biden?
Eu spun atat: asa cum de proaspat spalat si parfumat te-a trimis PNL afara, la joaca, in fata natiunii, tot la fel, acelasi PNL, te va umple de zoaie, daca nu iti iei mana de pe partid.
Pe liberali nu-i controleaza nimeni, ci doar pe penelisti. Sper ca ai aflat macar asta!
Nu te vrem Premier, orice papusa ai baga in fata! Intelege asta!
Nu, nu mi-e frica nici de DNA, nici de Servicii, pentru ca oameni sunt toti. Si adevarul are o rezonanta aparte, in inima fiecaruia. Si stii ca-i asa! Iar eu spun adevarul, un adevar care strabate mii de inimi, dar nu se gasise inca gura sa il rosteasca. Atat de simplu!
Nicio influenta externa, nici banii, nici santajul si nici amentintarile nu pot face un liberal adevarat sa nu voteze Orban.
Si daca nu-l numesti Premier dupa aceea….nu e de bine. O lume intreaga va intelege ca, asa cum ai facut cu Drakneea, Presedinte de partid, nu si Premier, tratezi PNL-ul ca pe PSD …si asta nu ti-o va ierta nimeni. Va deveni evident ca totul a fost un circ, nu o lupta cu Stanga, menita doar ca sa-ti sporesti puterea si sa darami Guverne. Ca sa conduci tot tu. E odios, fereste-te de asta!
E timpul, Nicolae, sa cumpanesti bine. Vrei sa ramai in istorie ca…Presedintele?! Sau gunoierul PNL?! Mingea e inca la tine in teren.”

2 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: