Gabriela Filip -Cu cine se bate de fapt Ludovic Orban?

Orban nu se bate cu Citu, pentru ca diferenta dintre cei doi in fata partidului e asa mare incat daca asta ar fi competitia, ea nu ar exista in adevaratul sens.
Orban nu se bate nici macar cu avantajul puterii functiei de premier. Si peste asta ar razbate victorios.
Orban se bate in primul rand cu o mentalitate super inradacinata la noi.
E mentalitatea celor care au venit in partid sa obtina cat mai multe avantaje, de functii si bani si acum vor mult mai mult decat au obtinut pana ieri. Cu lacomia fara margini a unor astfel de oameni se bate el.
Orban se bate cu toti cei pentru guvernarea nu este pentru a realiza ceva in tara asta, ci doar pentru cum sa facem sa guvernam cat mai mult timp.
Orban nu se bate cu oameni care si au mancat ani din viata in politica impotriva nenorocirilor aduse de PSD, ci se bate doar cu cei care vor sa inlocuieasca PSD ca sa faca la fel ca ei, spunand doar altfel.
Pentru ca ceva de genul acesta a facut PDL la guvernare, daca comparam cu PSD. Dupa dosarele de la DNA e foarte greu sa faci diferenta intre cele doua partide. Care a fost mai corupt, sau care a avut nivelul spagii mai concludent.
Orban se bate de fapt cu o mentalitate a unora dintre romani, care nu suporta sa aiba in frunte oameni mai destepti ca ei.
Ei cred ca prostii sunt mai usor de manipulat, desi viata practica a demonstra ca de cele mai multe ori e invers, iar la final, de obicei, te duci pe topogan impreuna cu ei.
Orban se bate cu unii din cei carora le a respectat dorintele, caci nicodata nu a numit in functii de demnitate publica pe cineva fara recomandarea filialei din care face parte si mai ales se bate cu unii pe care i a sprijinit sa ajunga in posturi ce nu le ar fi meritat in nici un fel, dar ei sunt posesorii unui fel de a gandi ce nu te lasa sa fii niciodata multumit de cat primesti, vrei mereu, mai mult si mai mult, pana la cer de mult.
Si la final, cel mai trist si nedrept, Orban se bate de fapt cu ceea ce este cea mai mare realizare pe care poate sa o obtina cineva ce conduce un partid. Sa dea din partidul pe care il conduce, pe presedintele tarii, omul cel mai important ca demnitate publica in fata unui popor.
Crin a platit pentru asta, tot prin tradari. Dar Crin a cedat psihic in primul rand si apoi nu mai stim nici azi , care a fost al doilea motiv. Orban insa are forta morala sa duca batalia asta infernala si nedreapta datorita implicarii presedintelui, are taria de invidiat sa o duca pana la capat, pentru ca liberalii sa poata decide ei ce vor sa faca cu partidul lor. La Crin a decis delegatia permanenta, adica sefii judeteni de partid, la Orban vor decide toti cei care au avut in toate campaniile lor electorale, pentru primarii si parlament pe Ludovic Orban arand langa ei de la marile orase pana la ultimul catun din tara asta. Ei stiu ca aproape nu exista membru de partid mai vechi sau mai nou care sa nu fi dat macar o data mana cu Ludovic.
Si asta e uneori mult mai important decat sa fii presedinte sau premier de cele mai multe ori lasati din parasuta in partid.

Leave A Comment

%d bloggers like this: