𝐓𝐚𝐫𝐠𝐮𝐥 ,,𝐍𝐞𝐠𝐮𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐒𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢” 𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐄𝐭𝐧𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜 ,,𝐑𝐨𝐦𝐮𝐥𝐮𝐬 𝐕𝐮𝐢𝐚”

April 25, 2021
1,224 Views
Secția în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei – Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” este, în aceste zile, gazda a peste 70 de producători tradiționali din întreaga Transilvanie, în cadrul Târgului ,,Negustorii satului”.
Astfel, până duminică, 25 aprilie a.c., între orele 10:00 – 18:00, clujenii interesați de produse ecologice sau tradiționale, precum și cei care doresc să petreacă timp de calitate în natură sunt așteptați la târgul de primăvară din Hoia.
Prin intermediul acestui eveniment artizani, meșteșugari, dar și producători din diferite colțuri ale Transilvaniei au posibilitatea de a-și face cunoscută munca, de a-și crea o rețea de cumpărători, dar și de a prezenta publicului culturi și tradiții străvechi din zone diferite ale țării. De asemenea, reprezintă o oportunitate ideală pentru omul contemporan, din ce în ce mai preocupat de calitatea hranei pe care o consumă, de a se aproviziona cu produse bio.
Târgul ,,Negustorii Satului” este o inițiativă a Asociației pentru Inovare Artistică, născută în cadrul evenimentului ,,AiA la Sat”, devenită ulterior un eveniment de sine stătător, derulat în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Leave A Comment