„U” Cluj pierde cu Petrolul si luptă pentru evitarea RETROGRADARII !

March 29, 2021
444 Views

Universitatea Cluj a pierdut, 2-1, meciul cu Petrolul Ploiești.

Universitatea Cluj a dominat meciul pentru un sfert de oră, ratând câteva ocazii de gol. În minutul zece al meciului, Meșter a ratat o ocazie uriașă de gol, când Avram a respins șutul tânărului fotbalist. Imediat după ce Meșter a ratat ocazia, Ogbu a încercat să înscrie, dar fără soartă de izbândă. Următoarea ocazie pentru echipa clujeană a venit în minutul 15, când Sergio Ribeiro a tras de la 20 de metri, iar mingea s-a oprit în tranversală.

Dacă prima repriză a fost cu numeroase ocazii, dar fără gol, repriza secundă dinamica jocului s-a schimbat. În minutul 55 al disputei, Silviu Pană a reușit un gol de excepție. În minutul 75, Gavra a pasat către Carol Taub și a marcat, lovind rădăcina barei, după care a intrat în plasă.

Universitatea Cluj a forțat golul victoriei pe final, însă  Alex Pop și Cristi Gavra au ratat două ocazii importante. În ultimul minut al meciului, Armando Vajushi a transformat penalty-ul acordat, meciul terminându-se 2-1 pentru Petrolul Ploiești.

“Este o înfrângere amară, la fel cum ar fi fost și o victorie. Totuși, ne-ar fi dar speranță că suntem pe drumul cel bun. Probabil că am avut cea mai frumoasă repriză a noastră din acest campionat. Dar nici cu un joc bun, consistent, nu am reușit să câștigăm. Am ratat mult, cred că și la 1-1 am avut oportunități bune să ducem jocul în favoarea noastră. E nedrept când pierzi făcând un joc bun.

Poate e nevoie de maturitate în jocul nostru, dar știam că momentele decisive nu pot fi gestionate atât de bine de o echipă tânără. Îmi pare rău pentru că speram la mult mai mult. Sunt dezamăgit, sunt trist și parcă un pic debusolat.

Suntem cu toții responsabili, nu aș atrage atenția asupra unui singur jucător. Muțiu nu a avut nicio vină. Fotbalul modern se joacă cu portarul foarte avansat. Golul mi-l imput mie pentru că eu îi cer să joace foarte avansat, să susțină linia fundașilor. E vina mea, mi-o asum în totalitate”, a spus antrenorul Universității Cluj la finalul partidei cu Petrolul.

U” Cluj: Muțiu – Telcean, Luchin (cpt), Dican – Acka (Al. Pop 65), Filip (Ștefănescu 87), Taub, Ribeiro – Pârvulescu (Ilieș 71), Ogbu (Gavra 65), Meșter (Golan 71)

Rezerve neutilizate: I. Anca-Trip, Chacana, Al. Răuță, Negrean,

Antrenor: Costel Enache

Petrolul Ploiești: Avram – Olaru, Meijers, Huja, Țicu – Constantinescu (M. Bratu 77), Pană, Vajushi, Roige (Arnăutu 81) , Ekollo (Mondragon 81) – Buhăescu

Rezerve neutilizate: Kitanov, Bărboianu, Mitrea, Nicolae, Bogdan, Tudor,

Antrenor: Octavian Grigore

Avem CEAM MAI FRUMOASA GALERIE , avem STADION, DAR nu avem echipa !

Haide “U”

Leave A Comment

%d bloggers like this: