Cristian Haiduc a fost validat de PNL pentru funcția de subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

February 15, 2021
435 Views

„Organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii. A existat o evaluare făcută de o comisie. (…) Am supus validării BPN 72 de candidaţi pentru poziţiile respective, oameni care urmează să gireze funcţii importante în statul român şi să susţină premierul, miniştrii în activitatea Executivului. Am susţinut în continuare reprezentanţi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus, de asemenea, am susţinut reprezentanţi noi”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Hotnews.

Cristian Haiduc a mai fost, în trecut, președinte al Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) în Guvernul Boc, de numele său legându-se accesarea finanțărilor pentru IMM-uri prin implementarea unor platforme online, transparente.

Haiduc este antreprenor privat , stiind foarte bine cum se lucreaza in mediu privat si cum se poate finaliza un proiect . Cunoaste foarte bine si partea economica a ” hatisurilor contabilicesti ” deoarece in privat nu merge ca la stat.

Este consilier judetean din partea PNL si este seful comisiei economice .

Leave A Comment