WIZZ AIR ANUNȚĂ RELUAREA ZBORURILOR DIRECTE DE LA CLUJ-NAPOCA CĂTRE ABU DHABI

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, este încântată să anunțe restabilirea zborurilor sale dintre Cluj-Napoca și Abu Dhabi. Ruta va fi acum operată pe întreg parcursul anului, consolidând călătoriile între România și Orientul Mijlociu. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil a Wizz Air.

 

Începând cu două zboruri pe săptămână în octombrie, miercurea și sâmbăta, și crescând la trei frecvențe în noiembrie, marțea, joia și sâmbăta, această rută oferă cetățenilor români din Cluj-Napoca și regiunile învecinate o oportunitate excelentă de a se reconecta cu orașul vibrant și dinamic Abu Dhabi.

 

Cunoscut pentru arhitectura sa uimitoare, patrimoniul cultural bogat și atracțiile recunoscute la nivel mondial, Abu Dhabi este o destinație de top în Orientul Mijlociu.

 

Wizz Air își menține angajamentul de a oferi servicii de înaltă calitate, acordând prioritate sustenabilității și eficienței operațiunilor sale. Reluarea acestei rute evidențiază eforturile continue ale companiei aeriene de a-și extinde rețeaua și de a-și deservi și mai bine clienții.

 

Rută Frecvență De la Începând cu
Cluj-Napoca – Abu Dhabi miercuri, sâmbătă (octombrie)

 

marți, joi, sâmbătă (noiembrie)

259 RON 2 octombrie 2024

 

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să readucem zborurile directe dintre Cluj-Napoca și Abu Dhabi, oferind pasagerilor noștri mai multe opțiuni de călătorie și șansa de a experimenta unul dintre cele mai fascinante orașe din Orientul Mijlociu. Angajamentul nostru de a oferi soluții de călătorie convenabile și accesibile rămâne ferm și suntem încântați să ne îmbunătățim oferta de servicii pentru piața din România.”

Leave A Comment