Boc dat in judecată de Clubul Petrolul Ploiești

March 11, 2024
1,201 Views

Universitatea Cluj a ratat dramatic calificarea în play-off-ul Superligii, după ce vineri a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, şi Petrolul a pierdut cu 1-2 confruntarea cu Sepsi, cu gol primit în minutul 90+2.

Emil Boc a acuzat Petrolul că nu și-a apărat coect șansele

”Petrolul – rușinea fotbalului românesc!

Cum să nu îți aperi corect șansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să va uitați la jucătorul Papp (în careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol!

Cum vă permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine?

Vă bateti joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetați corectitudinea în fotbalul românesc pentru că ne scufundam în promiscuitate!”, a scris Emil Boc, într-o postare acum ștearsă de pe contul acestuia de facebook.

Reacția Clubului Petrolul Pliești

Oficialii clubului din Ploieşti consideră că Boc a depăşit limita decenţei şi ar trebui “să se uite în curtea echipei pe care o păstoreşte”.

,,Clubul Petrolul Ploiești este realmente consternat în urma afirmațiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul rețelelor de socializare

Acuzațiile facute la adresa jucătorilor noștri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ și ar fi acționat în consecință în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru și, implicit, întregii familii Petrolul Ploiești.

O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama unei campanii electorale deja declanșate, în care edilul să apară bine în fața susținătorilor echipei Universitatea Cluj. Inconștienta unor astfel de afirmații, însă, afectează grav imaginea fotbalului în general, nu numai pe aceea a jucătorilor și a societății noastre. Ca atare, ne vedem nevoiți sa ne îndreptăm către instanțele de judecată în cel mai scurt timp posibil.

Considerăm că, deja, s-a depășit cu mult prea mult o limită a decenței și a bunului simț, iar Emil Boc, înainte de a vorbi despre încrederea în sport, fair-play și corectitudine, ar trebui să se uite în curtea echipei pe care o păstorește și să-și îndrepte „veninul” spre adevărații vinovați. Iar, mai apoi, recomandabil ar fi să găsească și explicațiile pentru care o echipă care rostogolește, an de an, bani frumoși din bugetul comunității locale „reușește” să-și rateze obiectivele.

Am pierdut meciul în minutele de prelungire și cu CFR Cluj, de exemplu, altă echipa din urbea edilului, am pierdut și aseară la fel, după cum forma sportiva proastă ne-a făcut sa pierdem ultimele 4 jocuri! Dar, singurul lucru pe care nu vrem să-l pierdem este încrederea suporterilor noștri. De aceea, sperăm ca instanțele să intre în acțiune și să stârpească demagogia și minciunile domnului Boc!”, au transmis cei de la Petrolul Ploiești.

 

Leave A Comment