Prognoza meteo pe 4 săptămâni: unde se încălzește. Anunțul ANM despre ce ne așteaptă în februarie

January 13, 2024
149 Views

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Specialiștii vin cu vești bune. De săptămâna viitoare, scăpăm de ger, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului.
Totodată, precipitaţiile vor fi excedentare în vest, nord-vest şi centru. În primele două săptămâni ale lunii februarie, valorile de temperatură vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Săptămâna 15.01.2024 – 22.01.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, posibil ușor deficitar local.

Săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor deficitare în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 29.01.2024 – 05.02.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării,posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 05.02.2024 – 12.02.2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Leave A Comment