Un producător român de electronice a lansat prima mașină electrică. Cum arată CityZen

December 14, 2023
109 Views

Compania românească Allview a anunțat marți lansarea oficială a modelului CityZEN, o mașină electrică dedicată în primul rând traficului urban și deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani.
Lansarea marchează extinderea activității cu o nouă linie de business, ALLVIEW AUTO, ce are ca obiectiv principal oferirea de soluții de mobilitate sustenabilă și accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societății și ale clienților.

“Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea business-ului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare și dezvoltare, este esențial nu doar să identifici domeniile și industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfășurare, ci și să identifici plusul de valoare pe care îl poți adăuga. Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre diferitele activități, mărci specializate și competențe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piața de e-mobility” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

CityZEN, oferă dotări de segment superior, rămânând totuși accesibil. Modelul electric pune la dispoziție o gamă complexă de echipamente şi tehnologii care asigură un nivel înalt de confort și siguranță:

– singurul sistem de camere din piață, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preț

– centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25″ fiecare

– comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)

– airbag șofer și caroserie cu întărituri din oțel

– sistem detectare presiune pneuri

– selector de viteze cu treaptă SPORT

– portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă

– închidere centralizată cu telecomandă pe cheie

– oglinzi retrovizoare electrice

– închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă

Autonomia este foarte mică, de 170 km.

…..

Foto : captura, adevarul.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: