𝗦𝗽𝗿𝗶𝗷𝗶𝗻 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶𝗻𝗮 𝘀𝗶 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗲 „𝗜𝘂𝗹𝗶𝘂 𝗛𝗮𝘁𝗶𝗲𝗴𝗮𝗻𝘂”

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc joi, 19 octombrie a.c., însușirea unei documentații cadastrale de dezlipire pentru terenul situat în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Clinicilor la nr. 3-5, în suprafață de 39.255 mp.
🟩 Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a depus un proiect cu finanțare europeană, în valoare estimată de peste 11 milioane de euro, ce vizează reabilitarea clădirii Anatomie. 📍 În acest context, necesitatea hotărârii adoptate de Consiliul Județean a fost determinată de faptul că Autoritatea de Finanțare a solicitat o dovadă a titlului deținut cu privire la terenul în suprafață de 2.086 mp pe care este amplasată clădirea, practic un extras CF actualizat.
📢 𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘕𝘦 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘢𝘮 𝘴𝘢 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘴𝘱𝘳𝘪𝘫𝘪𝘯𝘪 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘦𝘭 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘔𝘦𝘥𝘪𝘤𝘪𝘯𝘢 𝘴𝘪 𝘍𝘢𝘳𝘮𝘢𝘤𝘪𝘦 „𝘐𝘶𝘭𝘪𝘶 𝘏𝘢𝘵𝘪𝘦𝘨𝘢𝘯𝘶” 𝘪𝘯 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘦𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘢𝘯. 𝘚𝘱𝘳𝘪𝘫𝘪𝘯𝘶𝘭 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘧𝘰𝘴𝘵 𝘴𝘪 𝘷𝘢 𝘳𝘢𝘮𝘢𝘯𝘦 𝘶𝘯𝘶𝘭 𝘵𝘰𝘵𝘢𝘭 𝘴𝘪 𝘯𝘦𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵, 𝘢𝘵𝘢𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶𝘭 𝘶𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘵𝘢𝘳 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘢𝘯 𝘤𝘢𝘵 𝘴𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘰𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘦𝘨𝘢𝘵𝘶𝘳𝘢 𝘤𝘶 𝘴𝘢𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢.”

Leave A Comment

%d bloggers like this: