Se întâmălă la Cluj ! Echipa națională U21 a Italiei a rămas fără echipamentul sportiv. Mai multe perechi de ghete au fost furate din vestiar.

June 29, 2023
77 Views

Italia U21 a rămas fără ghete la Cluj! Patru perechi au fost furate din vestiarul „Squadrei Azzurra”

Italienii sunt ghinioniştii Campionatului European U21. După ce au acuzat arbitrajul în meciul de debut contra Franţei, când mai multe decizii ale arbitrului au fost controversate, „Squadra Azzurra” are noi probleme.

Patru perechi au fost furate chiar din vestiarul italienilor de pe Cluj Arena. Se pare că acest lucru s-a întâmplat chiar în timpul partidei de debut cu Franţa U21, piercut cu 1-2.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj, potrivit bzc.ro.

Leave A Comment

%d bloggers like this: