Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Temperaturi oscilante și mari șanse de ploi

June 13, 2023
66 Views

În următoarele două săptămâni, vremea va fi oscilantă, cu perioade de valori termice scăzute alternând cu zile în care temperaturile vor crește. Probabilitatea de precipitații va rămâne ridicată, în cea mai mare parte a perioadei, conform prognozei publicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 12 – 25 iunie.
…..

Transilvania
În Transilvania, temperaturile maxime vor fi sub normele specifice perioadei, în primele două zile ale prognozei, cu o medie de 20-22 de grade Celsius. Ulterior, vor crește la valori de 26 de grade Celsius, în ziua de 15 iunie și vor varia ușor în jurul valorii de 27 de grade Celsius, până la sfârșitul intervalului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 14 grade Celsius, cele mai scăzute valori înregistrate până la data de 15 iunie. Vor fi averse, preponderent după-amia și seara, mai ales în zilele de 12, 13, 14 iunie și, din nou, între 17 și 20 iunie.
…..

La munte
Intervalul de prognoză va debuta cu un regim termic scăzut, dar se va încălzi treptat din 15 iunie, astfel încât temperaturile maxime vor creşte de la medii de 12 grade spre 18 grade. Minimele nocturne vor avea un parcurs asemănător, de la 6 – 8 grade mediat regional în 12, 13, 14 iunie, spre 10 grade până la finalul intervalului. Probabilitatea pentru averse va fi ridicată pe tot parcursul perioadei, însă acestea se vor semnala mai ales după-amiaza şi seara.

Leave A Comment

%d bloggers like this: