Tabere de Zi în Cluj-Napoca pentru elevi clasele I-VIII în limba germană, franceză și engleză

Asociația Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană din Cluj-Napoca alături de Centrul Didacto, organizează anul acesta pe parcursul verii o serie de tabere în limba engleză, franceză și germană în Cluj-Napoca, menite să îi țină pe cei mici, dar și pe cei mai mari, ocupați de-a lungul vacanței cu activități diverse și atractive.

 

Cu ocazia zilei de 1 iunie, profitați de marile reduceri de până la 30% oferite de Asociația Gutenberg și Centrul Didacto de Ziua Copiilor la taberele de zi din orașul tău. Detalii despre campania de 1 iunie aici.

 

Taberele organizate de Didacto și Gutenberg din această vară au ca scop aducerea limbii franceze, germane și engleze mai aproape de copii, învățarea unei limbi străine de la o vârstă cât mai fragedă fiind necesară în vederea dezvoltării personale a noilor generații. În acest sens, taberele pentru elevii din clasele 0-4, cât și 5-8, cuprind ateliere și activități non-formale pe tematici actuale și de interes pentru copii, ce vizează aprofundarea cunoștințelor de limbi străine, dezvoltarea personală și profesională a elevilor, dar și dezvoltarea spiritului de lucru în echipă. Metodele folosite sunt interactive și educative pentru fiecare dintre tematicile abordate. Acestea se adresează atât necunoscătorilor de limbă franceză/germană/engleză, dornici să o învețe, cât și celor care vor să își îmbunătățească nivelul de limbă.

Tematicile Taberelor de Zi pentru elevii din Cluj-Napoca sunt: 

  • Tabără în engleză Dezvoltare personală, (19-23 iunie)

  • Tabără în germană de Leadership & Antreprenoriat (26-30 iunie)

  • Tabăra în franceză de Inteligență emoțională (03-07 iulie)

  • Tabără în engleză de Public speaking & Debate (24-28 iulie)

 

Fiecare tabără va avea loc pe parcursul a 5 zile (de luni până vineri), în intervalul orar 9-17, iar programul va conține activitățile educative și distractive aferente fiecărei tematici, o pauza de masă la prânz și câte două pauze de gustare pe zi, între activități.

 

Pentru înscrierea la Taberele de Zi de vară, rugăm părinții să finalizeze înscrierea pe site-ul nostru: https://didacto.ro/tabere-de-vara-cluj/

 

Dacă v-am stârnit curiozitatea și dacă doriți ca și copilul dvs să aibă parte de o vacanță de vară cât mai productivă, învățând, jucându-se și făcându-și prieteni noi, vă invităm pe site-ul oficial  www.didacto.ro. Aici puteți găsi informații despre fiecare tabără în parte, cât și formularele de înscriere.

De asemenea, ne puteți contacta și pe adresa de e-mail contact@didacto.ro.

Leave A Comment