Prima convenție a Clubului de Presă

May 4, 2023
91 Views

Astăzi, 3 mai 2023, de Ziua Mondială a Libertății Presei, a avut loc la București, într-o sală de conferințe a hotelului Crowne Plaza, prima convenție a Clubului de Presă. Prin intermediul reprezentanților, cei 521 de jurnaliști înregistrați ca membri ai Clubului au decis asupra structurii de reprezentare a Clubului de Presă, respectiv asupra organizării interne și a următoarelor acțiuni pe care Clubul și le propune.
În urma candidaturilor și votului, structura de reprezentare a Clubului de Presă, sub denumirea de Consiliul de Onoare al Clubului de Presă, are următoarea componență:
1. Cozmin Gușă;
2. Sorin Roșca Stănescu;
3. Răzvan Savaliuc;
4. Bogdan Comaroni;
5. Claudiu Asimionesei.
În interiorul Clubului de Presă s-au structurat două departamente, respectiv Departamentul Jurnaliștilor, al cărui președinte a fost ales Bogdan Comaroni, și Departamentul Proprietarilor, al cărui președinte a fost ales Claudiu Asimionesei. Managerii desemnați ai Consiliului de Onoare, Departamentului Jurnaliștilor, respectiv Departamentului Proprietarilor sunt Sarmiza Andronic, Iosefina Pascal și Andrei Gușă.
În următoarea perioadă vom informa publicul despre acțiunile decise în urma convenției de astăzi, pe care le vom întreprinde în funcție de prioritățile legate de activitatea de presă și de interacțiunea mediului de presă cu mediul politico-administrativ.
Cei 521 de jurnaliști înscriși în Clubul de Presă sunt angajați ai următoarelor companii care acționează în mass-media româneacă:
Puterea.ro
România Liberă
Academia Cațavencu
Gold FM
Solid News
Realitatea PLUS
Realitatea Financiară
Correctnews.ro
Lumea Justiției
Lumea Banilor
BZI
B1 TV
Lumea Infrastructurii
Pro Brăila
Clujlive.ro
România TV
Antena 3 CNN
Gazeta de Cluj
Ziua News
Cristoiublog.ro
RepublicaTV
Pro Gorj
Gorjeanul
TV SUD
Cetățeanul.net
Jurnalul de Iasi
Monitorul de Suceava
Indiscret în Oltenia
Eveniment Vâlcean
Cuvântul Liber
Informația de Teleorman
RTS MEDIA TRUST
Gazeta Brașovului
Informația de Severin
BIT TV
Ziua de Vest
Devazluiri.ro
Evenimentul Zilei
Jurnalul de Argeș
Știrile Maramureș
necenzurat.ro
Stirirapide.net

Leave A Comment