Linie expres Aeroport – Piața Mihai Viteazul

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, cu sprijinul primăriei, anunță înființarea unei linii expres care va funcționa pe traseul Aeroportul Internațional „Avram Iancu” – Piața Mihai Viteazul, începând cu 2 mai.
Noua linie – A1E – va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul plecări, cât și la terminalul sosiri. Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de eeroport pe durata unei zile. Orarul va putea fi consultat pe www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.
Călătorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile. Prețul unui bilet va fi de 6 lei / călătorie. Mijloacele de transport vor opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.
Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport și centrul orașului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști.

Leave A Comment