La Fântâna devine partenerul de hidratare al Transylvania Open WTA 250

April 24, 2023
1,100 Views

Compania La Fântâna este partenerul de hidratare al ediției din acest an a turneului de tenis Transylvania Open WTA 250. Evenimentul, găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca, reunește nume importante din elita tenisului feminin mondial.

 

La Fântâna, lider pe piața B2B de servicii de apă din România, companie deținută de fondul de investiții suedez Oresa Ventures și de antreprenorul român Cristian Amza, este sponsor-partener și furnizor al apei oficiale a evenimentului. Apa La Fântâna va fi alături de jucătoarele Transylvania Open WTA 250 între 8 și 16 octombrie 2022. După o primă ediție de succes organizată în urmă cu un an, turneul din Cluj-Napoca a fost inclus în calendarul oficial al Women’s Tennis Association și promite să devină o competiție de tradiție și anvergură în Europa Centrală și de Est.

 

În cadrul turneului, care va debuta cu două zile de calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu și 16 echipe la dublu. Jucătoarele vor concura pentru cele 280 de puncte WTA puse în joc și pentru premii în valoare de peste 251.750 de dolari. Printre numele confirmate ale ediției din 2022 a Transylvania Open WTA 250 se numără Irina Begu, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, precum și două campioane de Grand Slam, britanica Emma Răducanu și jucătoarea cehă Barbora Krejčíková.

 

„Ne face o deosebită plăcere să furnizăm apa oficială a competiției Transylvania Open 2022, turneu care, aflat la a doua ediție, a cucerit deja interesul și privirile a numeroși pasionați ai sportului alb. De aproape 25 de ani oferim românilor apă bună și sigură, acolo unde au nevoie și înțelegem că, așa cum accesul la apă bună este esențial, așa ar trebui să fie și un stil de viață activ. Transylvania Open are un rol de pivot în stimularea practicării tenisului în România și ne bucură sincer să fim parte a ceea ce promite să devină un eveniment-etalon în întreaga regiune”, a declarat Cristian Amza, președinte-fondator și CEO La Fântâna.

 

La rândul său, Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA 250, a declarat: „Transylvania Open este singurul turneu WTA 250 din România. El oferă șansa jucătoarelor românce de a se bucura de această experiență, iar publicului șansa de a vedea acasă, live, jucătoare de top. În perioada 8-16 octombrie, vom avea 9 zile de turneu, cu jucătoare puternice și parteneri pe măsura lor – pasionați, puternici și implicați. Unul dintre cele mai importante aspecte ale sportului în general este hidratarea, astfel că La Fântâna primește un loc strategic în rândul partenerilor cu care facem echipă. Mă bucur că pornim împreună pe un drum care face istorie în tenisul din România”.

 

 

 

Despre La Fântâna

 

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și pentru segmentul rezidențial din sud-estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est. La Fântâna este, de asemenea, un jucător important pe piața serviciilor de cafea pentru instituții, sectorul rezidențial și pentru industria ospitalității. Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem watercooler și purificator (POU). Fondată acum aproape un sfert de secol de antreprenorul Cristian Amza, La Fântâna a format și modelat piața de soluții de aprovizionare cu apă din România și Serbia. Grupul operează în prezent o afacere integrată cu acoperire națională în cele două țări, care include întregul lanț de activități, de la extragerea, controlul și îmbutelierea apei până la logistica și distribuția proprie de apă și cafea către portofoliul de clienți.

 

Despre Transylvania Open

 

Transylvania Open este singurul turneu de tenis profesionist WTA 250 din România, organizat din 2021, la Cluj-Napoca. Prima ediție Transylvania Open a însemnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, care a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial și două câștigătoare de Grand Slam: Simona Halep și Emma Răducanu. Miza fost una uriașă: la turneul de tenis din Cluj s-a decis ultimul loc de la Turneul Campioanelor, câștigat de cea care a obținut trofeul Transylvania Open: Anett Kontaveit, locul 3 WTA în acest moment.

Leave A Comment

%d bloggers like this: