Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, susține orientarea tinerilor în carieră la ”Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră”, în data de 6 aprilie 2023, la Sala Polivalentă BT Arena, între orele 10:00 – 14:00.
În cadrul evenimentului, liceele din Municipiul Cluj-Napoca și universitățile clujene își vor prezenta oferta de școlarizare pentru anul școlar 2023-2024, în susținerea învățământului dual. Totodată, peste 25 de agenți economici vor fi prezenți cu standuri expoziționale personalizate, dinamice și aproximativ 1200 de locuri de muncă vacante adresate tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomerilor, dar și celor care doresc să-și schimbe locul de muncă sau să își îmbunătățească poziția profesională.
Acțiunea se dorește a fi o inițiativă valoroasă a Serviciului Public de Ocupare al județului Cluj și ne îndreptățește să sprijinim absolvenții în luarea unei decizii documentate în ceea ce privește viitorul lor profesional.
Director executiv
Ana-Maria Chiciudean
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: