Un OM omorât de SISTEM : Rudel Obreja.

March 13, 2023
1,412 Views

A murit Rudel Obreja, afacerist și fost președinte al Federației Române de Box, la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata.

Obreja a fost un boxer valoros, cucerind o medalie de argint la categoria semi-mijlocie la Europenele din 1989 şi una de bronz la Mondialele din acelaşi an.

Multiplu campion naţional, Obreja a participat şi la JO de la Los Angeles, din 1984.

În 2004, Obreja a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Box, îndeplinind în acelaşi timp diferite funcţii în federaţiile europeană şi internaţională a boxului amator.

Condamnat pentru evaziune fiscală în dosarul “Gala Bute”, Rudel Obreja a fost eliberat condiţionat în iulie 2022 pentru a se trata de CANCER

 

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, în septembrie 2022, FIIND DE NERECUNOSCUT 

Rudel Obreja a cerut să rămână în libertate şi să aibă permisiunea să părăsească România pentru tratament. Judecătorul a rămas în pronunţare.

 

”Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România şi sistemul de la noi… e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale.

 

Având în vedere că toată această perioadă situaţia se înrăutăţeşte e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, în octombire 2022.

OBREJA a fost o victimă colaterală in dosarl BUTE , PRINCIPALA TINTĂ FIIND ELENA UDREA.

“A intrat în pușcărie sănătos, însă epuizat sufletește de atâta nedreptate. Suferința pentru copiii mici și soția care-l așteptau acasă, așa cum povestește cel cu care a fost închis de fiecare dată, a pricinuit declanșarea acestei boli crunte.

După o lună a început să se simtă rău, însă doctorul de la Jilava nu l-a luat în serios și încă două luni a fost ținut în penitenciar cu diagnostice și tratamente greșite.

După patru luni, în sfârșit au acceptat să îl trimită la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din păcate era prea târziu, boala fiind în faza terminală”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.

“Rudel Obreja nu a avut nicio vină. A iubit sportul, a iubit boxul, a fost un patriot. Şi-a dorit să îl aducă pe Bute să boxeze în România, în faţa concetăţenilor lui, fiind în asentimentul milioanelor de români care voiau atunci să îl vadă boxând şi apărându-şi şansele în faţă, şi cu sprijinul lor. Din păcate, pentru această dorinţa şi pentru patriotismul lui, a plătit cu libertatea şi acum chiar cu viaţa. Toţi cei care au fost părtaşi la acest abuz abject al justiţiei “statului paralel” în dosarul “Gala Bute” trebuie să îl aibă pe conştiinţă. A murit un OM, un TATĂ, un SOŢ. Au rămas trei copii orfani! Dumnezeu să te odihnească în pace, Rudel Obreja!”, a încheiat Elena Udrea.

Pedeapsa cu moartea a fost abolită in România dar ,…

Un OM a fost omorât de SISTEM : Rudel Obreja.

1 Comments

  1. gianina said: "Obreja a fost omorât de sistemul ticolos din România . Acest caz a fost mediatizat , dar cei care mor pe capete in inchisoare nevinovati fara să stie presa ????/".

Leave A Comment