Extinderea canalizării în localitatea Livada, comuna Iclod

February 23, 2023
102 Views

Compania de Apă Someș S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a semnat contractul de lucrări ce prevede ,,Extinderea rețelei de canalizare în localitatea Livada, comuna Iclod, județul Cluj.

 Consiliului Județean ClujEste foarte important să extindem canalizarea în întreaga localitate, astfel încât de acest serviciu să beneficieze toți locuitorii. Obiectivul nostru rămâne același, ca și cetățenii din mediul rural să aibă parte de aceleași facilități ca în mediu urban iar un număr cât mai mare de clujeni să aibă acces la rețelele județene de apă și canalizare”.

Obiectivul de investiții prevede extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 5 km, în localitatea Livada, comuna Iclod, construcția unei conducte de refulare pe o lungime de 1,19 km, precum și a două stații de pompare apă uzată menajeră.

În valoare de 5.055.077 lei, fără TVA, investiția este finanțată de Consiliul Județean Cluj din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID),  alimentat din redevența și impozitul pe profit datorate forului administrativ județean de Compania de Apă “Someș”.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: