USR PLUS Cluj-Napoca – Fără drumuri de legătură, centura metropolitană nu înseamnă nimic!

February 3, 2023
142 Views
Clujenii au nevoie de o centură metropolitană finalizată cât mai rapid și conectată cât mai bine cu cartierele orașului. Consilierii USR au depus un amendament la bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru realizarea drumurilor de legătură către viitoarea Centură Metropolitană, 7 pe partea de est și 7 pe partea de vest. Aceste drumuri de legătură pot rezolva, încă de dinaintea finalizării proiectului centurii, probleme punctuale de trafic în zone precum Edgar Quinet, Câmpului, Borhanci-Fagului, Sopor sau Someșeni.
Proiectul depus de USR propune fundamentarea realizării celor 14 segmente stradale, în lungime totală de aprox 11 km, identificate prin Studiul de Fezabilitate pentru realizarea Centurii Metropolitane pentru a fi modernizate în vederea conectării cu aceasta.
Trebuie să avem legăturile realizate cât mai repede pentru a contribui decisiv la decongestionarea orașului, motiv pentru care propunem accelerarea documentațiilor aferente acestor proiecte.
În total, consilierii USR au depus 67 de amendamente la bugetul municipiului Cluj-Napoca! Urmărim implementarea proiectelor pe tot parcursul anului și venim cu noi propuneri care să răspundă nevoilor clujenilor! Tu ce proiecte susții pentru Cluj?

Leave A Comment

%d bloggers like this: