Sindicatul Europol – “doctorul ” Bode instaurează totalitarismul în MAI.

January 27, 2023
80 Views
“Situație fără precedent în Ministerul Afacerilor Interne, „doctorul” în energie Bode a remis o adresă către structuri, pe care a clasificat-o pentru a nu avea acces la ea, prin care le interzice conducătorilor de unități să invite organizațiile sindicale la activitățile de bilanț.
Și pentru că inițial nu ne-a venit să credem că este posibilă o asemenea situație, am solicitat în cursul serii de ieri conducerii DGPMB să ne confirme dacă bilanțul activității pentru anul 2022 se va realiza în locația și la ora pe care am primit-o „pe surse”. Răspunsul lor însă ne-a confirmat cele mai mari temeri, MAI este confiscat de un om politic care nu mai are niciun fel de demnitate. Ni s-a comunicat faptul că în acest an activitatea de evaluare activității DGPMB se realizează doar cu „perdonalul” propriu.
Domnul „doctor” Bode instaurează totalitarismul în MAI. De fapt, dacă stăm să ne gândim mai bine, nici pe vremea comunismului, „bilanțurile” nu se făceau cu ușile închise. Pentru această atitudine care încalcă flagrant dialogul social, îi cerem demisia!” arata Sindicatul Europol intr-o postare pe facebook

Leave A Comment

%d bloggers like this: