România, pe locul 28 în topul țărilor cu cei mai fericiți oameni din lume în 2022

January 6, 2023
109 Views

În topul care arată calitatea vieții, țara noastră este văzută peste Spania, Italia, Croația sau Turcia. Clasamentul fericirii este realizat în fiecare an de World Happiness Report care a ținut cont în evaluare de fericire, bunăvoință și încredere în timpul COVID-19 și după pandemie.

„Anul acesta marchează a zecea aniversare a World Happiness Report, invitându-ne astfel să privim înapoi și înainte, menținând raportarea noastră a bunăstării actuale și lărgindu-ne analiza a efectelor de amploare ale COVID-19″, arată World Happiness Report. România a urcat 18 locuri în topul țărilor cu cei mai fericiți oameni din lume în 2022 și a ajuns pe poziția 28.

Potrivit clasamentului, mai puțin fericiți decât românii sunt spaniolii care s-au clasat pe locul 29. Italienii ocupă locul 31, sârbii sunt pe poziția 43, iar croații se regăsesc în clasament pe locul 47.

Pe ultimele locuri se află: Botswana (142), Rwanda (143), Zimbabwe (144), Liban (145) și Afganistan (146). Calitatea vieții oamenilor din fiecare țară a fost evaluată în funcție de produsul intern brut pe cap de locuitor, speranța de viață sănătoasă, generozitate, sprijin social, libertate pentru a face alegeri pentru sine și percepția asupra corupției din fiecare țară.

Bărbații, mai satisfăcuți de viața pe care o au decât femeile

…..

Leave A Comment