Subprefectul Tasnádi István-Szilárd a participat la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Pompierilor la Cluj-Napoca

September 14, 2022
244 Views
 Subprefectul  Tasnádi István-Szilárd, a participat la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Pompierilor la Cluj-Napoca și a înmânat o diplomă de onoare domnului plutonier adjutant șef Pavel Buzgău, în semn de înaltă apreciere pentru altruismul, curajul și profesionalismul de care a dat dovadă în cadrul salvării celor 2 persoane surprinse în casă de un incendiu din stațiunea Ocna Șugatag, din luna iunie 2022.
Curajul și devotamentul față de oameni îi definește cel mai bine pe eroii timpurilor noastre, pompierii, care de 174 de ani se îngrijesc ca viața și bunurile noastre să fie în afara oricărui pericol, când situația o impune.
De la cei 166 de ostași, care au îndeplinit cu succes prima misiune împotriva amenințărilor otomane în 1848, astăzi sunt zeci de mii de persoane ce se numesc cu mândrie pompieri, mai mult decât o meserie – o vocație pe care o cinstesc în fiecare misiune.
În numele Instituției Prefectului – Județul Cluj, vă mulțumim pentru eforturile depuse ca noi să fim bine! La mulți ani, pompierilor României! La mulți ani, pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj!
Cu dumneavoastră Clujul este mai bogat!

Leave A Comment

%d bloggers like this: