Ambasadorul Statelor Unite Mexicane, în vizită la Consiliul Județean Cluj

August 10, 2022
185 Views

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Vákár István, a primit marți, 9 august a.c., vizita Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite Mexicane în România, Excelența Sa José Guillermo Ordorica Robles.

Oficialul străin a fost însoțit de către domnul Benito Jimenez Sauma – Șef Cancelarie, însărcinat cu probleme economice, comerciale și de cooperare, domnul Dorin Zăgrean – Consul Onorific al Mexicului la Cluj-Napoca și doamna Cristina Boncaciu – Asistent Consular.

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a avut loc în contextul încetării mandatului Excelenței Sale José Guillermo Ordorica Robles.

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István: „Îi mulțumesc domnului Ambasador pentru buna colaborare și îi urez mult succes în proiectele viitoare. Am cunoscut cu această ocazie un om desăvârșit și, totodată, un prieten, care va fi mereu binevenit la Cluj. Ne exprimăm în continuare dorința de a stabili relații de cooperare cu partenerii străini, care să conducă la rezultate concrete, reciproc avantajoase.”

La rândul său, Ambasadorul Statelor Unite Mexicane a realizat o scurtă prezentare a activității sale desfășurată pe parcursul întregului mandat, exprimându-și mulțumirea față de buna colaborare româno-mexicană în toate domeniile, în special în cel universitar. De asemenea, oficialul străin și-a arătat disponibilitatea de a sprijini inițiativele viitoare derulate la nivelul județului Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: