Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena va beneficia de un nou sistem de parcaj Acesta va putea citi automat numerele de înmatriculare

    Consiliul Județean Cluj a inițiat o procedură de achiziție publică ce vizează cumpărarea și montarea unui nou sistem de administrare a parcării subterane din cadrul stadionului Cluj Arena.

            Cu o valoare estimată de cca. 980.000 de lei, noul sistem integrat de parcare va beneficia de o tehnologie care va permite citirea automată a numerelor de înmatriculare, dar și eliberarea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați. Plățile vor putea fi efectuate inclusiv prin card contactless sau telefon cu NFC.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Noul sistem de parcare va fi unul ultramodern și va rezolva definitiv problemele pe care unii dintre utilizatori le întâmpinau în momentul efectuării plății la automatele existente. De la construcția noului stadion, din 2011, actualul sistem a funcționat continuu, fără întreruperi, motiv pentru care acesta a ajuns la un grad ridicat de uzură fizică. În plus, din cauza vechimii, acesta nu a mai putut fi upgradat cu noile tehnologii de plată existente acum pe piață“. 

            Operatorii economici interesați de obținerea acestui contract de achiziție pot depune ofertele până în data de 15 iulie 2022, ora 15. Criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”.

            Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena totalizează 303 locuri.

Leave A Comment