ISU Cluj găzduiește etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj va organiza în perioada 7-8 iulie 2022 etapa zonală a concursurilor destinate Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență. Astfel, la sediul Detașamentului din Turda vor fi prezenți pompieri de la cinci inspectorate din partea de nord-vest a țării.

La competiție vor lua parte inspectoratele pentru situații de urgență din județele Sălaj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Cluj. Startul festiv al întrecerii va avea loc joi, 7 iulie, de la ora 8:30 în curtea Detașamentului de Pompieri Turda. Nu lipsesc tradiționalele probe Scara de fereastră, Ștafeta 4×100 metri, Pista cu obstacole pe 100 de metri și Realizarea dispozitivului de intervenție cu motopompa.

Concursul se va desfășura după următorul program:

Joi, 7 iulie 2022

8:30 – Festivitatea de deschidere (În incinta subunității din Turda)

9:30 – Desfășurarea probei Scara de fereastră (În incinta subunității din Turda)

16:00 – Ștafeta 4×100 metri (În incinta Stadionului „Arieșul” din Turda)

Vineri, 8 iulie 2022

8:45 – Desfășurarea probei pista cu obstacole pe 100 de metri (În incinta Stadionului „Arieșul” din Turda)

11:15 – Realizarea dispozitivului de intervenție cu motopompa (În incinta Stadionului „Arieșul” din Turda)

13:30 – Festivitatea de premiere și închiderea concursurilor.

Desfășurarea acestor concursuri reprezintă un eveniment important pentru unitatea noastră. Competiția este una de anduranță și rezistență, iar pompierii se pregătesc temeinic, cu mult timp înainte, pentru a participa. Îi asigurăm pe participanți că ISU Cluj a luat toate măsurile pentru a organiza concursul așa cum se cuvine și le urăm pe această cale mult succes tuturor participanților!

Leave A Comment

%d bloggers like this: