„Donăm împreună, UBB dă startul! – o campanie marca UBB adresată întregii comunități clujene

May 18, 2022
323 Views

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 2326 mai 2022, o nouă ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”.

Ajunsă la cea de-a noua ediție, campania se va derula timp de 4 zile, de luni până vineri, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18).

„Donăm împreună, UBB dă startul!” a devenit deja o tradiție a comunității UBB și este mai mult decât o simplă campanie de donare: este un program coerent de informare şi educare pe tema importanței donării de sânge. E o inițiativă care confirmă încă o dată, dacă mai era nevoie, nu doar că UBB este parte activă a comunității, ci, foarte important, că, pe lângă misiunea academică pe care o are, Universitatea e cea care trebuie să genereze atitudini la nivelul societății”, afirmă reprezentanții UBB.

În cadrul primelor ediţii ale campaniei organizate de UBB, au donat peste 3.000 de persoane, sângele unui donator putând salva 3 vieţi.

Campania este organizată cu sprijinul Marty Restaurants.

Leave A Comment

%d bloggers like this: