InfoCons lanseaza sectiunea SOS numere de urgenta din Romania si Europa, in mai multe limbi

March 5, 2022
198 Views

InfoCons lansează secţiunea SOS numere de urgenţă din România şi Europa, în mai multe limbi, respectiv română, engleză, ucraineană, în cadrul Aplicaţiei InfoCons.

Conform unui comunicat remis AGERPRES, aplicaţia gratuit゠InfoCons, unică la nivel mondial, oferă consumatorilor, într-un singur loc, toate informaţiile de care aceştia au nevoie.

“Printr-o simplă accesare a aplicaţiei InfoCons, consumatorii, indiferent de limba pe care o vorbesc – română, engleză sau ucrainiană, au puse la dispoziţie toate numere de urgenţă de pe teritoriul României. Posibilitatea de a avea în mod gratuit şi într-un singur loc toate numerele de urgenţă de pe teritoriul României, dar şi de a apela aceste numere direct din aplicaţia InfoCons, reprezintă un real ajutor pe cetăţenii români sau pentru cetăţenii ucraineni care tranzitează România”, se menţionează în comunicat.

Astfel, aplicaţia InfoCons adună numărele pentru Urgenţe, Ambulanţă, Poliţie, Pompieri, Protecţia Consumatorului sau Protecţia Copilului constituie butonul de SOS – denumire pe care o poartă şi secţiunea cu numere de urgenţă din cadrul aplicaţiei- pe care orice cetăţean de pe teritoriul României îl poate apăsa la nevoie.

Reprezentanţii InfoCons susţin că aplicaţia este “uşor de folosit şi disponibilă în mod gratuit pentru orice sistem de operare – IOS, Android sau Huawei, Aplicaţia InfoCons facilitează accesul consumatorilor la o informare directă, în situaţiile de urgenţă pentru toate ţările din Europa”.

…..

Leave A Comment