Consiliul Județean Cluj – O nouă investiție în infrastructura sanitară clujeană

January 27, 2022
143 Views

Consiliul Județean Cluj a alocat noi resurse financiare care vor fi utilizate în scopul achiziționării de aparatură medicală.

Astfel, forul administrativ județean a direcționat către Primăria municipiului Câmpia Turzii suma de 500.000 de lei, corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit pe anul 2022, în vederea dotării unității sanitare din localitate cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN).

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investiția este menită să contribuie în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și la salvarea a numeroase vieți omenești. Acest sprijin financiar este foarte util în contextul în care instituția sanitară nu dispune de un RMN iar pacienții care necesită astfel de investigații amănunțite, de mare acuratețe, sunt transportați în alte spitale dotate cu asemenea aparatură.”

Echipamentul de înaltă tehnologie va fi instalat și pus în funcțiune în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Leave A Comment

%d bloggers like this: