Cele mai căutate gadgeturi în 2021. Tehnologie de top sub 100 de dolari

January 9, 2022
276 Views

Gadgeturile au fost printre cele mai căutate produse ale anului 2021, și asta și din cauza faptului că mulți oameni au petrecut mai mult timp acasă. Acestea au fost gândite să ușureze activitățile de birou- cel mutat acasă-, ori să asigure distracția după

Pandemia de coronavirus a accelerat dezvoltarea tehnologiei cu șapte ani, spunea la începutul anului președintele gigantului Verizon, din SUA, Hans Vestberg. Încă de la începutul anului 2021, Televizoarele 8K, realitatea virtuală şi augmentată, dispozitivele din domeniul sănătăţii şi dronele se numărau printre principalele atracţii, cel puțin la târgul de profil din Las Vegas, CES 2021.

Samsung a ieșit în față cu “Bot Handy”, un robot aflat încă în faza de dezvoltare, capabil să recunoască și să ridice obiecte de diferite mărimi, să pună masa ori să toarne vin în pahare. Samsung Bot Handy se bazează pe inteligența artificială ca să identifice compoziția obiectelor, folosind astfel un nivel potrivit de forță pentru a apuca și muta obiectele din casă, ajutând la curățenie ori la sortarea vaselor murdare.

Sony a prezentat o dronă extrem de performantă, botezată Airpeak, și echipată cu camerele mirrorless Alpha, care sunt printre cele mai apreciate din industrie. Potrivit producătorului, este cea mai uşoară dronă de pe piaţă capabilă să transporte camere video de înaltă rezoluție.

Gadgeturile cu fel și fel de funcții utile nu au încetat să apară, ori să se prefecționeze, pe parcurusl anului 2021, relatează publicația de specialitate Techcrunch. De altfel, acestea sunt bune și pentru cadouri, pentru că fiecare dintre acestea nu depășește suma de 100 de dolari.
……

Leave A Comment

%d bloggers like this: