WIZZ AIR ANUNȚĂ CINCI NOI RUTE DIN CLUJ-NAPOCA ȘI CRAIOVA

December 22, 2021
261 Views

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi introducerea a cinci noi rute din Cluj-Napoca și Craiova către destinații din Europa. Românii pot călători acum la tarife scăzute din Cluj-Napoca către Malta (Valletta) și Nisa, iar din Craiova spre Barcelona, Paris Beauvais-Tille și Bruxelles S. Charleroi. Biletele pentru toate aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 14.99 EUR / 69 RON*.

 

Zborurile pe noile rute operate în 2022 de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor începe pe 28 martie către Malta și 1 august către Nisa. În ceea ce privește cursele pe noile rute de anul viitor de pe Aeroportul Internațional Craiova, acestea vor debuta pe 30 august către Barcelona, 31 august către Paris Beauvais-Tille și 29 august către Bruxelles S. Charleroi. Astfel, pasagerii români vor putea călători pe aceste noi rute de la Wizz Air la tarife ultra-reduse către unele dintre cele mai importante și încântătoare metropole europene.

 

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

 

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

 

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către cinci noi destinații în 2022. Aceste cinci noi rute anunțate pentru anul viitor demonstrează încă o dată angajamentul nostru de a le oferi românilor destinații convenabile la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim pasagerilor români din Cluj-Napoca și Craiova o experiență memorabilă de călătorie către frumoasele orașe Valletta, Nisa, Barcelona, Paris și Bruxelles, la bordul aeronavelor noastre moderne.”

 

 

 

 

 

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

 

RUTĂ ZILE PRIMUL ZBOR DE LA
Cluj-Napoca – Malta luni, vineri 28 martie 2022 99 RON
Cluj-Napoca – Nisa luni, vineri 1 august 2022 69 RON
Craiova – Barcelona marți, sâmbătă 30 august 2022 69 RON
Craiova – Paris

Beauvais-Tille

miercuri, duminică 31 august 2022 69 RON
Craiova – Bruxelles

S. Charleroi

luni, vineri 29 august 2022 69 RON

 

– SFÂRȘIT –

 

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar F21, care s-a încheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, dar și „Cea mai sustenabilă companie din industria aviației în 2021” de către World Finance Magazine.

 

*Tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Leave A Comment

%d bloggers like this: