Marinela Marc, Inspector Școlar General – Gala de Excelență „10 pentru Cluj”,

December 17, 2021
264 Views
“In 15 decembrie, a avut loc a XIII-a ediție a Galei de Excelență „10 pentru Cluj”, în format online, eveniment organizat de Primăria şi Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și susținerea mediului academic și a mediului de afaceri clujean.
În cadrul galei sau fost premiați preșcolarii și elevii clujeni pentru performanţele excepţionale obţinute în domeniul educaţiei, sportului, artelor, pentru proiecte sociale, de mediu, din domeniul științelor, al inovării și IT, sau pentru implicarea în comunitate. De asemenea, au fost decernate premii la categoria Ambasador pentru Cluj, Elevul anului și Profesorul anului.
Gala de excelență „10 pentru Cluj” a fost sprijinită în acest an de sponsori cu renume în mediul de bussines și academic clujean: Terapia – o companie SunPharma, NTT DATA, Banca Transilvania, Betfair, Farmec, Bosch, Nagarro, Emerson, msg Systems, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică, dl Daniel Buda – Deputat în Parlamentul European, Moldovan Carmangerie, Jolidon, CSI România, Iulius Mall, Clubul oamenilor de afaceri de limbă germană din Nordul Transilvaniei – DWNT și Coral.
Evenimentul a demonstrat, încă o dată, forța comunității clujene, susținerea de care mediul educațional beneficiază din partea autorităților locale și faptul că parteneriatul solid care există între mediul preuniversitar, mediul academic, mediul de afaceri și autorități reprezintă garanția performanțelor pe care Clujul de nota 10 le obține în foarte multe domenii.
Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru performanțele răsplătite în cadrul galei, mulțumim companiilor și universităților care au acordat premii, mulțumim domnului primar Emil Boc, care a reușit și în acest an să ne aducă împreună la Gala Excelenței în Educație !” arata Marinela Marc -Inspector Școlar General

Leave A Comment

%d bloggers like this: