Violeta Alexandru acuză furios PNL: Ați mințit și ați trădat!

November 27, 2021
253 Views

Deputatul Violeta Alexandru, cea care a demisionat din PNL, îi atacă pe foștii colegi și arată că au mințit electoratul liberal și s-au aliat cu cei de la PSD.

”Când îi spui unui om că PSD este ”ciuma roșie”, iar ceea ce faceți voi acum? Băgați PSD-ul la guvernare! Ați mințit electoratul, dragi liberali. Ați trădat oamenii, dragi liberali!

La fel a făcut și PSD: au vorbit urât despre PNL, au spus că au vândut țara. Ați mințit electoratul, a fost o minciună!

Să știți că nu toți suntem doar după bani, nu toți suntem la fel. Electoratul liberal știe că cel mai important este cuvântul și atunci când te uiți în ochii lui și îi ceri votul este important să-ți respecți cuvântul!

Ați mințit dragi colegi de la PNL, i-ați trădat pe români!

Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină. Le spuneam colegilor de la PNL dacă le place cum vorbește Marcel Ciolacu ceea ce va face PSD.

Am stat în Piață în frig împotriva lui Sorin Grindeanu, iar acum PNL îl acceptă în Guvern. O băgați în Guvern pe Gabriela Firea, cea care îi spunea președintelui Klaus Iohannis că nu este un om complet pentru că nu are copii. A intrat în Guvern chiar la Ministerul Familiei, ce ironie!”, a spus Violeta Alexandru.

Leave A Comment