Movila (VTEX) : Cresterea platilor cu cardul reprezinta un semn de maturitate a pietei

November 14, 2021
197 Views

Creşterea înregistrată la plata cu cardul reprezintă un semn de maturitate a pieţei, nu numai a consumatorului, ci şi a comerciantului, la fel şi creşterea valorii tranzacţiilor, a declarat, vineri, la evenimentul online organizat de PayU, dedicat Black Friday 2021, Cristi Movilă, general manager al VTEX pentru Europa de Est şi zona EMEA.

“E clar că, pe de o parte, creşterea înregistrată pe plata cu card reprezintă un semn de maturitate a pieţei, nu numai a consumatorului, ci şi a comerciantului. La fel şi creşterea valorii tranzacţiilor. E clar că oamenii vor să cumpere produse pe care oricum le-ar fi cumpărat, dar le-ar fi cumpărat din offline. Legat de funcţionalităţi, avem o fereastră până în momentul în care comerciantul decide să proceseze sau până în punctul în care spune ‘Până aici las clientul să intervină pe comandă’, iar clientul în platforma noastră poate să adauge, să scoată produse, nu trebuie să anuleze comanda. Această funcţionalitate ajută mai ales pentru achiziţii de acum, de Black Friday. Ce mi s-a părut întotdeauna interesant este că de Black Friday toată lumea vede beneficiile online-ului. Tranzacţiile online sunt mai multe decât tranzacţiile offline. Ce m-a distrat întotdeauna este de ce nu putem să păstrăm aceleaşi motive şi în restul anului…? Vom ajunge la un pas în care aceste beneficii vor fi văzute pe parcursul întregului an”, a afirmat Movilă.

VTEX furnizează o platformă enterprise de comerţ electronic, care permite brandurilor şi retailerilor să realizeze un time-to-market mai rapid, să ajungă la clienţii din oricare canal şi să descopere noi arii pentru dezvoltare.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: