Emil Boc: Rata de vaccinare a ajuns la 56% / 16.485 de clujeni s-au vaccinat în patru zile

October 24, 2021
196 Views

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a anunțat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că rata de vaccinare în municipiu a ajuns la 56% după ce în ultimele zile s-a constatat o revigorare a campaniei.

”Rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. Felicitări, dragi clujeni! O rată mai mare de vaccinare înseamnă mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese și o reducere a presiunii pe sistemul medical. Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primăria sprijină și menține deschise toate centrele de vaccinare. Va rugăm, dragi clujeni, să continuați vaccinarea.

Conform datelor de mai jos, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză. Responsabilitatea comunității clujene de a-i proteja pe cei din jur și de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară: Tendința de creștere a procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creștere. Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%”, a anunțat primarul.

Foto: Facebook/ Emil Boc

Leave A Comment

%d bloggers like this: