Clujeanul Dorin Marchiș a fost ales Secretar General al Federației Internaționale de Aikido

October 15, 2021
424 Views
Sa încheiat Adunarea Generală a IAF din 2021
Adunarea Generală a votat un nou Comitet Director a cărui componentă este următoarea:
Președinte – Wilko Vriesman
Secretar general – Dorin Marchis
Vicepreședinte – Kei Izawa
Secretar general adjunct – Corrie Uman
Consilier din Aikikai – Shoichi Kamiya
Membru DC – Yoko Okamoto
Membru DC – Adam Manikowski
Membru DC – Frederic Heylbroeck
Membru DC – Charlie McGinnis
Trezorier – Satoshi Kaga
Președintele Fundației Române de Aikido Aikikai, Dorin Marchiș, a fost ales, miercuri, în funcții de secretar general al Federației Internaționale de Aikido, cu prilejul Adunării Generale a forului internațional (IAF), desfășurată online

Pentru o bună organizare a Adunării Generale, în perioada mai-septembrie au avut loc 5 pre-ședințe, desfășurate online, care au permis membrilor să discute pe larg și să aprobe forma finală a documentelor ce privesc activitatea federației internaționale. Coordonarea tehnică a acestor pre-ședințe, precum și a adunării generale a fost în responsabilitatea lui Dorin Marchiș.

“Unul dintre principalele proiecte care mă entuziasmează este IAF 100, precum l-am numit eu. Sunt implicate în creșterea numărului de membri ai organizațiilor internaționale de câțiva ani. Sunt fericit că 17 state s-au alăturat federației ca membru cu drepturi depline și alte 4 state au devenit membre asociate, adică sunt pe calea procedurală de a deveni membru cu drepturi depline. Așadar, în timpul acestui mandat, voi face tot posibilul să ajungem la 100 de țări membre în cadrul Federației Internaționale a Aikido “, a declarat Dorin Marchiș .

Noul președinte al Federației Internaționale de Aikido, din care face parte și Fundația Română de Aikido Aikikai, a fost ales olandezul Wilko Vriesman.

Adunarea Generală fuzionează plănuită pentru 2020, însă a fost amânată cu un an pandemiei. Următoarea întâlnire de acest fel va fi în 2024, conform calendarului inițial.

Leave A Comment

%d bloggers like this: