PNL Diaspora nu-l vrea pe Citu, il sustine pe Orban

September 17, 2021
209 Views

PNL Diaspora il va sustine, la Congresul din 25 septembrie, pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de presedinte.

Colegiul Director al PNL Diaspora a decis, miercuri, cu 29 de voturi pentru si 5 impotriva, sustinerea motiunii „Forta Dreptei”, a presedintelui Ludovic Orban, in timp ce motiunea lui Florin Citu, „Romania Liberala”, a obtinut 7 voturi pentru si 27 de voturi impotriva, anunta, pe Facebook, organizatia liberala.

„Ludovic Orban este singura optiune pe care o are Partidul National Liberal. Am ajuns intr-o situatie dificila, PNL este foarte aproape de pierderea guvernarii sau, mai rau, de refacerea aliantei USL. Niciuna dintre aceste situatii nu este dorita de electoratul nostru, iar asta se vede din noile cifre ale sondajelor. Singurul om politic cu experienta si tactul necesar pentru ducerea la bun sfarsit a mandatului dat de cetateni este Ludovic Orban.

In patru ani de mandat, a reusit sa obtina victorii importante in toate tururile de scrutin, a aratat ca poate guverna in situatii de criza, a demonstrat ca poate aduce la masa negocierii oameni cu idei si viziuni diferite pe care sa-i transforme intr-o echipa gata sa lucreze pentru romani si pentru Romania. Ludovic Orban este si va fi presedintele Partidului National Liberal !”, a declarat senatorul Viorel Badea, presedintele PNL Diaspora, conform sursei citate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: