Ludovic Orban- La Congres, delegații au de ales între cel care nu mai poate fi prim-ministru cu actuala coaliție și cel care poate fi prim-ministru păstrând actuala coaliție.

September 15, 2021
370 Views

“Liberalii au de ales, pe 25 septembrie, între cel care a provocat criza și cel care reprezintă soluția la criză, le-am transmis astăzi colegilor din Organizația PNL Vâlcea. La Congres, delegații au de ales între cel care nu mai poate fi prim-ministru cu actuala coaliție și cel care poate fi prim-ministru păstrând actuala coaliție. Partidul Național Liberal nu își permite să facă niciun fel de aranjament cu PSD pentru guvernare.

I-am îndemnat pe colegii mei să reflecteze bine, pentru că, la acest Congres, au de ales între a fi sau a nu fi Partidului Național Liberal, așa cu îl știm noi, partidul nostru, pe care noi l-am dezvoltat, l-am crescut, l-am ridicat permanent și cu care noi am convins din ce în ce mai mulți români să vină de partea noastră și să ne aducă în postura de guvernare.
Organizația Vâlcea fost alături de mine în cele mai grele momente, în cele mai grele Congrese și când foarte puțini erau de partea mea. Le-am mulțumit și le-am garantat că toți cei care vor vota cu mine vor face un bine Partidului Național Liberal și României.” arata Orban

Leave A Comment