Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în a doua parte a lunii septembrie

September 14, 2021
229 Views

În următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, cu valori medii de 22 de grade Celsius în timpul zilei, anunță meteorologii, care au prezentat, luni, date despre evoluția vremii în perioada următoare.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni, 13 septembrie, prognoza pentru perioada 13 – 26 septembrie, în funcție de fiecare regiune.

…..

Vremea în Transilvania
Până la data de 17 septembrie, vremea va fi caldă în această regiune, cu temperaturi maxime situate între 24 și 26 de grade Celsius, în timpul zilei, și minime cuprinse între 9 și 13 grade Celsius noaptea.
Apoi, în intervalul 18 – 21 septembrie se va constata o răcire treptată a vremii, temperaturile urmând să ajungă la valori apropiate de cele normale pentru aceste date, respectiv, în medie, maxime de 17 – 20 de grade Celsius şi minime de 7 – 10 grade Celsius.

…..

Vremea la munte
Până la data de 17 septembrie, temperaturile se vor menține ridicate, cu o medie regională a maximelor în jurul a 17 grade Celsius, iar a celor minime de 8 grade Celsius.
În a doua săptămână a intervalului se va resimți o răcire a vremii. Atunci, temperaturile maxime vor fi, în medie, de 8 – 10 grade Celsius, iar cele minime, de 2 – 4 grade Celsius, fiind vorba despre o vreme uşor mai rece decât în mod obişnuit pentru a treia decadă a lunii septembrie.
Și la munte precipitațiile vor fi deficitare, însă local vor fi aproape zilnic ploi slabe, iar în intervalul 17 – 20 septembrie, izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: