CFR pierde cu 2-1 .Șumudică out de la echipă.La CFR ar putea ajunge din nou Dan Petrescu

August 27, 2021
305 Views

CFR a fost eliminată din playoff-ul Europa League de Steaua Roșie. După umilința de la Belgrad, 0-4, clujenii au pierdut și meciul de pe teren propriu cu 1-2, după ce gafa lui Bălgrădran și ratarea lui Deac l-au exasperat pe Șumudică.

Potrivit ProSport, Neluțu Varga s-a înfuriat după un nou eșec în fața sârbilor și a demis întreg staff-ul de la CFR, în frunte cu Marius Șumudică, chiar dacă antrenorul spunea la conferința de presă că nu are motiv să plece din Gruia, pentru că a calificat echipa în grupele Conference League și este pe primul loc în campionat.

De furia lui Varga nu au scăpat nici Marian Copilu, președintele clublui, și Ionuț Ivașcu, pe care patronul CFR-ului îi consideră responsabili pentru campania de achiziții săracă din această vară, aceștia plătind cu postul.

Conform aceleiași surse, finanțatorul clujenilor a găsit anumite clauze în contractele jucătorilor de care nu a fost anunțat. Inclusiv Șumudică are o clauză de reziliere pe care Varga este dispus să i-o achite până vineri, pentru a-l readuce pe Dan Petrescu la echipă.

Leave A Comment

%d bloggers like this: