Asociația Produs de Cluj – partener ZalăuFest

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a fost invitată să fie partener oficial al ZalăuFest, eveniment organizat de Value Centre Zalău. Manifestarea se va desfășura în perioada 30 iulie – 1 august, în parcarea mall-ului sălăjean.

La ZalăuFest vor fi prezenți peste 40 de expozanți care vor oferi publicului vizitator preparate alimentare din carne, fructe și legume de sezon, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, ciocolată și prăjituri de casă. Nu vor lipsi nici uleiurile presate la rece, mierea de albine, lavanda și produsele din lavandă. Meșteșugarii vor expune costume populare și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.

În incinta târgului se vor aplica regulile de protecție impuse de legislația în vigoare, respectiv purtarea măștii de protecție va fi obligatorie. De asemenea, vor exista culoare marcate pentru intrare/ieșire și dispensere cu dezinfectanți pe căile de acces și la standuri.

Leave A Comment