Premierul Cîțu a GRESIT . Boc il apara pe Cîțu

July 9, 2021
266 Views

„Nu poți să conduci o echipa guvernamentală dacă nu recunoști dreptul suveran al premierului de a schimba, din mers, un membru, atunci când consideră”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, în cadrul unei intervenții la Antena3.

„Premierul azi a ieșit, a explicat motivele, mergem mai departe. Eu resping această conotație financiară legată de schimbarea ministrului Finanțelor.

Domnul ministru Nazare nu susține niciun candidat. Nici pe domnul Orban, nici pe domnul Cîțu. Nu aceasta a fost la baza remanierii ministrului Finanțelor, ci pur și simplu performanța.

Există o nemulțumire profundă în rândul primarilor PNL cu privire la faptul că, în decursul timpului, când au fost guverne PSD, au fost excluși de la sursele de finanțare din partea Guvernului. Toți primarii din această țară, dacă vor avea lucruri de finalizat, toți vor primi bani că aceste lucrări să fie finalizate. Acesta este mesajul premierului”, a spus Emil Boc la Antena 3

Interesant este faptul ca activitatea Ministrului de finante Nazare este mai buna decat activitatea la minister a fostului Ministru de finante Cîțu. 

Totusi ,Premierul Cîțu a fost “pus ” si ” votat ” de o coalitie , pe care trebuie sa o informeze  cand vrea sa schimbe un ministru .Sa se faca o analiza , iar coalitia sa vina cu propunerea pentru un nou ministru de finante .Premierul nu e ales ca Presedintele Romaniei ,  uninominal .

Acum . Cîțu a GRESIT , S-A TRANSFORMAT intr-un “mic ‘ dictator, isi arata muschii iar Boc a gresit inca o data procedural in analiza situatiei intr-o coalitie de guvernare (tinand cont si de precedentul Voiculescu)

Aici e vorba de protocoalele semnate de coalitie. de doctrina LIBERALA . DE RESPECT  si nu de bani si fonduri date din pix sau campania din interiorul PNL .

ATUNCI CAND CINEVA greseste , spune-i ADEVARUL , ca alfel il transformi in dictator.

Leave A Comment

%d bloggers like this: